Ücretsiz Astrolojik Doğum Haritanızı Kolayca Çıkarın

Natal (doğum) harita çıkarmak birçok deneyim ve bilgi gerektiren, oldukça karmaşık bir iştir. Dolayısı ile bir kişinin herhangi birisine ait astrolojik haritasını çıkarması, gereken astrolojik bilgilere sahip olmadan olasılık dahilinde değildir. Sevindirici haber şu ki, teknoloji çağında olduğumuz bu günlerde tüm bu karmaşık hesaplamaları sizin için yapan bilgisayar programları mevcuttur. Biz de uygulamamızı kendi yıldız haritanızı en kısa yoldan çıkarabilmeniz için tasarladık.

Yıldız haritalarıyla çalışırken işlemlerde kullanılacak olan zaman bilgilerinin doğruluğu kesinlikle önemlidir ki, burçların değiştiği günlerde bazen bir iki dakikalık sapmanın bile tüm ev ve burç konumlarını yanlış yönde etkileyeceğini bilmek gerekir. Natal haritaların en iyi şekilde çıkarılması ve açıklamalarının yapılabilmesi için, doğumun gerçekleştiği anın kesin olarak bilinmesi gerekir. astroasis.com sitemizde ücretsiz olarak hizmet verdiğimiz doğum haritası hesaplama uygulaması da, yıl, ay, gün, saat ve dakika olarak gireceğiniz bu bilgiler çerçevesinde kişiye özel yıldız haritası sonucunu yorumlu bir şekilde vermektedir.

Astrolog olmamanız halinde de şahsınıza ait son derece detaylı yıldız haritanızı çıkarabilirsiniz. Bunu sağlamak için doğum anınıza ilişkin tarih verilerini ve doğduğunuz şehrin enlem/boylam bilgilerini girmeniz yeterlidir. Hesapla butonunu tıklamanız halinde saniyeler içerisinde haritanız ekranda görünecektir.

Gök günlükleri (ephemeris) belli tarih ve konumlara göre Güneş ve diğer gezegenlerin bulunduğu yerleri incelemeye yarayan çizelgelerden oluşur. Bu bilgilere bakarak, astrolojik konumları görebilirsiniz ancak, gerek haritayı çıkarmak ve gerekse sembolleri okuma ve anlamlandırma kısmında tıkanabilirsiniz. Haritadaki sembollerin okunması sadece yeterli astroloji bilgisine sahip kişilerce yapılması imkan dahilinde olan zor bir iştir. Bu alanda bir uzmandan ücretli hizmet alabilir ya da sitemizin doğum haritası çıkarma programından faydalanabilirsiniz.

Yıllar önce astrolojiyle ilgili olanların birçok matematiksel hesaplama yaparak uzun uğraşlar sonucu çıkardıkları doğum haritalarını, bu gün teknolojinin yardımı ile çok kolay bir şekilde çıkarmak ve pozisyon ve açıların anlamlarını okumak mümkün hale geldi.

Güneş ve diğer gezegenlerin konumları an be an değişse de, natal haritalar doğum tarihine ait uzayın bir resmi olduğu için değişmez ve sabittir.

Astrolojik yerleşimlerin tamamen yoruma dayalı kısımları olsa da, esasen çoğunlukla aynı şeyleri ifade eder. Bu yüzden bire bir olmasa dahi farklı astrologların yorumlamaları hemen hemen örtüşür diyebiliriz.

İnternet üzerinde bilinen pek çok ücretsiz natal harita servisi bulunduğunu görüyoruz. Bu servisleri incelediğimizde, bazılarının yalnızca gezegenlerin konumlarını gösterdiğini, fakat bu değerlerin hangi doğrultuda yorumlanacağını herkes için anlaşılır biçimde izah etmekte yetersiz kaldığını görüyoruz. Halbuki astroloji uzmanı olmayanlar detaylı ve kapsamlı doğum haritası verilerine gereksinim duyarlar. Bu bilinçle bizler de astroasist.com olarak ayrıntılı açıklamaları sunan bir doğum haritası uygulaması olarak yayınlarımızı sürdürüyoruz.

Astrolojik natal harita bir kimsenin doğduğu zamanda bulunduğu bölgenin koordinatına göre astrolojik tesir kabiliyeti olduğu kabul edilen Güneş ve diğer gezegenlerin pozisyonlarını ve bir birleri ile olan açılarını gösteren bir haritadır.

Basitçe tarif etmek gerekirse ücretsiz doğum haritaları astroloji sahasında uzmanlaşmış kişilerin bilgi ve tecrübelerinin gelişen teknoloji sayesinde bilgisayar programlarına aktarılmış türüdür.

Yükselen Burcunuz Dış Görüntünüze Ne Kadar Yansıyor?

Bazen internette yükselen burç tespit etme metotları ararken aynı yetersiz bilgileri veren basit tabloları görmüşsünüzdür. Yükselen burcun bulunması hususunda güvenilir bir bilgi ortaya koyan böyle basit bir yükselen burç bulma tablosu yoktur esasında. Karşınıza çıkan bir çizelgede, doğum yerine yer verilmiyor ve yalnızca Güneş burcu ve 2 saatlik arayla yükselen burç değişimi yapılıyorsa güvenmeyin. Çünkü en doğru yükselen burç bulma işleminde doğum yeri bilgisi, yerel saat dilimi ve bununla beraber yaz/kış saati uygulaması hesaba katılmalıdır.

Sitemiz aracılığı ile, hiç bir astrolojik bilgiye sahip olmadan da yükselen burcunuzu (1. Ev) öğrenebilirsiniz. Yapmanız gerekense oldukça basit. Elbetteki doğduğunuz saati net olarak bilmeniz kaydı ile. Uygulamamızdaki yükselen burç hesaplama kısmına, doğduğunuz andaki saati ve doğduğunuz şehri yazın, devamında beliren göster butonunu tıkladığınızda işleminiz tamamlanacaktır.

Yükselenin tespiti için gök günlüğü çizelgelerinden yararlanılır. Bu veriler sıradan insanlar için anlaşılma imkanı olmayan karmaşık bilgilerden oluşur. Ephemeristen faydalanabilmek için astrolojik alanda uzmanlık seviyesinde bilgi ve beceri sahibi olmak gerekir. Yükselenin bulunmasında en garanti ve güvenilir yöntemlerin başında uzman bir astrologtan hizmet almak ve çeşitli yazılımlar kullanmak gelir. Bizim astroloji yazılımımızı da bu niyetle güvenerek kullanabilir, yükseleninizi doğru bir şekilde hesaplayabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi, Güneş ışıklarından daha çok faydalanmak adına saatler belirli tarihlerde ileri ve geri alınır. Son yıllarda bizim coğrafyamızda bu uygulama sonlandırılmış olsa da, yükseleni hesaplanacak kişinin doğduğu sene içerisinde bu tür bir uygulamanın olup olmadığı tespit edilmeli ve tüm hesaplamalar bu bilgiye göre şekillendirilmelidir.

1.Ev (yükselen burç) gözlerinizi dünyaya açtığınız saatte bulunduğunuz lokasyona göre, doğuda yükselmekte olan burca verilen isimdir. 12 ev sistemine göre tertip edilmiş olan doğum haritanızdaki birinci evinizdir. Genelde insanlar kendilerini Güneşin konumlandığı burca göre tarif etseler de, dışarıdan bakılınca başkaları tarafından daha farklı görünürler. Çünkü prestijimiz en fazla yükselen burçla alakalıdır.

Yükselendeki burcun ne mana taşıdığı ve hangi özellikleri kattığı, hesaplamanın ardından çıkan bilgilerle beraber verilmektedir. Bir natal haritada 1. Evin önemi Güneş burcundan dahi yüksektir diyenler çoğunluğu teşkil ediyor. Çünkü 1. Ev (yükselen burç) bulunduktan sonra tüm astroloji haritasının ayrıntıları da hesaplanabilecek demektir. Astrolojik kurallar gereği öngörüler mutlaka 1. Eve göre yapılır. Sadece bu bile 1. Evin önemini ispatlayan önemli bir göstergedir. Koordinat ve doğum saatinize ilişkin bilgilerle mutlaka yükseleninizi tespit edin veya ettirin. Bu tespit, kendinizi daha iyi tanımanızı, dış dünyaya nasıl göründüğünüzü daha çabuk bilme olanağınızı arttırır.

Güneş Burcu Nedir? Nasıl Çıkarılır?

Güneş, astrolojideki en güçlü etki olduğu gibi, bir doğum (natal) haritasında da en önemli güç olarak yorumlanır. Bu enerji, kimliğinizle ve yaşadığınız müddetçe ne şekilde gelişim gösterdiğinizle ilişkilidir. Işığınızı diğer insanlarla hangi şekilde etkileşime sunduğunuzu ortaya koymakla birlikte değerlerinizin, amaçladığınız şeylerin ve benliğinizin ana yapısını oluşturur. Gençliğin ardından, Güneş burcunun etkisi güçlenir çünkü ilerleyen yaşlarda, gerçekte kim olduğunuz konusunda kendinizi daha iyi anlarsınız. Güneş’in konumlandığı burcunuz doğal kişiliğinizi ve yaşamınızın iniş çıkışları boyunca sabit şekilde devam eden öz benliğinizi ortaya koyar. Bu sizin dünyaya yansıttığınız görüntü, içten gelen özelliklerinizdir. Esasen yaşam kaynağımız olan Güneş, sistemin merkezinde yer alır ve buna paralel biçimde Güneş burcunuz da eşsiz şahsi merkezinizi tanımlar. Özelliklerinizi öğrenebilmek için sitemizdeki Güneş burcu hesaplama aracından faydalanabilirsiniz.

Hassas Ay Burcu Hesaplama Servisi

Her astrolojik hesaplamadaki gibi, Ay burcu tespiti için de doğum bilgilerinin kesin olarak bilinmesi istenir. Bu kısmın doğruluğu önemlidir, çünkü yalnızca küçük bir fark değişik bir burca işaret edebilir, bu sebeple emin olmak adına mutlaka özenli olunması gerekir. Bu doğum saati bilgilerine sahip olduğunuzda, websitemizdeki gibi gelişmiş bir hesaplama uygulaması sağlıklı sonuca ulaşmanıza olanak sağlayacaktır.

Astroloji haritalarındaki Ay burcu içsel dünyamızı ifade ediyor olmasından dolayı duygusal tepkilerimizle alakalı pekçok konu Ay’ın bulunduğu burçla tam olarak alakalıdır ki, bize keyif veren konular ve alışkanlıklarımız dahi Ay burcumuzun etkisiyle gündeme gelen konulardandır. Hislerimiz üzerindeki yönlendirici etkisiyle yaşantımızın pek çok alanını tam manasıyla tesiri altında bırakabilir ancak, en önemlisi kurduğumuz ilişkiler üzerinde etki sahibi olmasıdır. Natal haritadaki Ay burcumuz özellikle sevgi anlamındaki beklentilerimizi, beslenme alışkanlıklarımızı ve duygusal rahatlama ihtiyaçlarımız da yönetir.

Ay’ın sembolik manada koruyucu bir şekilde Güneş’in çevresinde turlaması ve Güneş’in ışıklarını bizlere ulaştırması gibi, Ay burcumuz da ne tür yöntemlerle kendimizi koruduğumuzu, kendimizi nasıl rahat ve güvende tuttuğumuzu belirtir.

Şahsınızın yahut da tanıdığınız birinin duygusal özelliklerini anlamak için, internet sitemizdeki Ay burcu bulma yazılımından faydalanabilirsiniz. Şayet haritanızdaki Ay’ın hangi burçta olduğunu bilmek istiyorsanız doğum tarihi bilgilerinizi ilgili kutucuklara girmeniz gerekiyor. Ardından Ay Burcumu Göster butonuna tıklayın. Bu kadar basit. Şayet başka bir kimseye ait Ay burcu raporu bilgilerine erişmek isterseniz o kişinin doğum tarihini, Ay’ın şuanki konumunu bilmek istiyorsanız bugünün tarihini forma yazmanız gerekiyor. Bununla beraber girilen tarihte Ay’ın bulunduğu astrolojik pozisyonu ve o astrolojik pozisyonda ne anlamlarının olduğunu okuyabilirsiniz.

Duygu dünyamızdaki hemen her konuda etkili olan Ay’ın natal haritadaki pozisyonu astroloji meraklılarının önemini bildikleri temel konular arasındadır. Astrolojik haritada, Ay’ın burçlara göre konumu, bilhassa dışarıya içgüdüsel manada nasıl tepki verdiğimizi ortaya koyar.

Merkür Burcu Hesaplama Servisi Ücretsiz Yorumlama

Her burçta değişik özellikler gösteren Merkür burcumuz, zeka potansiyelimizi ve bu zekamızı nasıl aktive ettiğimizi gösterir. Merkür düşünce şeklimizi, yazı yazmakla alakalı yeteneklerimizi ve insanlarla nasıl konuştuğunuzu bildirir. Merkür konumunuzdan aldığınız etkiyi görebilmek için Merkür burcu programımız aracılığı ile gereken tespiti yapmalısınız. Merkür pozisyonu, tanımlama, bilgi edinme ve diğer insanlarla etkileşimde bulunma biçiminizi temsil eder. Yeni tanıştığımız kişinin, gerçekte Güneş’in bulunduğu burcu ile değil, Merkür burcuyla tanışıyoruz demektir. Burçlardaki Merkür’ümüz iletişim yöntemimiz üzerinde tesirli olduğundan, ve düşünce yapımızı temsil ettiğinden dolayı, yaşamımızın her yönünde etki sahibidir.

Venüs Burcunuza Göre Nasıl Birisiniz? Ücretsiz Öğrenin

Venüs burçlar kuşağında dolaşım halindeyken, bir günde ortalama 1° ilerler. Bu durum her burçta tam olarak bir ay misafir olduğu anlamına gelir. Ayrıca her 18 ayda bir retroya girer ki, Venüs’ünüzün pozisyonunu belirlemenin en kestirme yöntemi doğum haritasından yararlanmak ve doğum sırasında hangi burçta olduğunu belirlemek için bir Venüs burcu hesaplama yazılımı kullanmaktır. Venüs’ün yerleşimi değerlere işaret ettiğinden para ve lüxle olan ilişkilerimiz üzerinde son derece etkindir. Ama belki de daha önemlisi, Venüs burcumuz sevgiden anladıklarımızı, şefkat gösterme şeklimizi, aşktan ne anladığımızı ve daha fazlasını anlatır. Aşkınızla aranızdaki romantik uyumu anlamak için Güneş burcundan hareket etmek en kolay yoldur fakat, Venüs burcu hesaplaması yapmak tam olarak aşkın merkezine inmenin en etkili yöntemidir.

Ücretsiz Mars Burcu Hesaplama Servisi

Diğerlerine oranla Mars nispeten daha hızlı hareket eden gezegenlerden biridir ve hangi dönemlerde retro hareket ettiğine göre iki – yedi ay arasında bir burçta kalabilir. Bilindiği gibi Mars’ın burçlar kuşağını tam olarak tamamlaması yaklaşık iki sene sürer. Bu süreyi kesin olarak tespit edebilir, içinde bulunduğunuz süreçte neler yaşadığınıza ve neler hissettiğinize göre farkındalık geliştirirseniz, önümüzdeki devrinde ne şekilde hareket edeceğiniz ve gücünüzü hangi yöntemleri kullanarak arttıracağınız hakkında iyi bir iş çıkarmış olursunuz. Mars burcunuzun özelliklerini anlamak, harekete geçme tarzınız ve motivasyon kazanmak için gereksinim duyduğunuz şeylerle ilgili size fikir verebilir. Bu veriler, enerji seviyenizi artırmanıza ve hayatınızı kolaylaştırmanıza olanak sağlayabilir. Mars burcunuzu kolayca tespit etmek için Mars burcu hesaplama uygulaması kullanılması şarttır.

Jüpiter Burcu Nedir? Nasıl Çıkarılır?

Jüpiter’in konumlandığı burç hakkınızda fark edebileceğinizden daha fazlasını söyler, algısal genişliğinizi ve bilincinizi yükseltme metodlarını su üstüne çıkarır. Genişleme anlamı taşıyan Jüpiter genellikle beraberinde yüksek dozda dürüstlük te verir. Jüpiter’in yer aldığı burcu gerçek anlamda anlamış olmanız, hayatınıza daha fazla şans davet etmenize de yardım eder. Doğum haritasındaki Jüpiter’i öğrenmenin birden fazla yolu bulunmaktadır. Bir astroloji programından faydalanarak bir tek tıklamayla Jüpiter burcunuzu hızlıca hesaplayabilirsiniz, elbetteki doğum tarihinizi ve saatinizi bilmeniz gerekiyor. Bununla birlikte Jüpiter burcu tablosunu kullanarak tarihlere ​​de göz atabilirsiniz. Doğum anınıza ait Yıldız haritanız çıkarılmışsa Jüpiter’inizin konumlandığı burcu buradan da tespit edebilirsiniz. Özellikle ne anlama geldiğiyle birlikte bu yerleşime detaylıca göz atmak isterseniz Jüpiter burcu bulma uygulamamızdan faydalanabilirsiniz.

Ücretsiz Satürn Burcu Yorumlama Servisi

Doğum haritasında, Satürn’ün burç ve eve göre konumu, sınırlandığımız alanları, korktuğumuz şeyleri ve sorumluluklarımızı gösterir. Satürn’ün konumu, sorumluluklarımıza bakışımızı açığa çıkarabilir ve bununla beraber, doğal olarak açıklamakta güçlük çektiğimiz ve hatta kişiliğimize ait olarak kabullendiğimiz özelliklere de işaret eder. Satürn, uzun sürede devir yapan bir gezegen olup, her bir burçta ortalama iki yıl altı ay konaklar ve doğduğunuz zamanki burca geri dönmesi 28 ila 29 yıl arasında bir zaman alır. Bu ana Satürn’ün Dönüşü adı verilir ve bu bir reşitlik işaretidir. Satürn’ün bu devri benzer yaş grubundakilerin birbirine yakın yaşam dersleri öğrendiği şeklinde kabul edilir. Websitemizde bulunan Satürn burcu bulma sistemi yardımıyla Satürn’ün yer aldığı astrolojik lokasyonu bulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı